ervaringen

Lees onderstaande reacties om een indruk krijgen van hoe anderen het contact met ons of de sessies hebben ervaren.

Wat ik het meest waardeer is dat jullie een ontzettend veilig, vertrouwd en inspirerende omgeving hebben gecreëerd waardoor ik de ruimte ervaarde om tot diepe inzichten te komen. Dit heeft mij geholpen om richting te geven aan mijn leven.
Iets anders wat voor mij erg belangrijk is geweest is dat ik heb geleerd om mijn obstakels los te laten en mijn aandacht te verplaatsen naar het grotere plaatje waar wij allen onderdeel van uitmaken. Dit heeft mij veel kracht gegeven en meer betekenis om vanuit te handelen. De wereld mooier maken!

– Yasser

Vanuit enthousiasme en diepe innerlijke wijsheid weten Victor en Nikki je te raken, inspireren en bewust te laten zijn van de kracht en het bewustzijn die in jou besloten liggen.

– Pauline

Mediteren bij Victor en Nikki ervaar ik telkens weer als een heerlijke onderdompeling in het licht. En kom er altijd verkwikt vandaan. De gastvrijheid, openheid en interesse in ieders persoonlijkheid maakt dat ik me thuis voel en makkelijk kan focussen in wat er in mijn binnenste speelt.

– Frank

Ik ben jarenlang wekelijks bij de innerBliss meditatiegroep gekomen. Het heeft licht, zachtheid, kracht en inspiratie in mijn leven gebracht. Ik kan Victor en Nikki aanraden aan iedereen die met twee heel erg leuke en mooie coaches verder wilt komen op het spirituele pad of gewoon zichzelf wilt ontwikkelen tot een gelukkiger persoon.

– Arial

Mediteren bij jullie is een moment nemen om terug te komen bij mijzelf. Het heeft me geleerd hoe waardevol het is om een moment van stilte te nemen. En dat kunnen doen tussen liefdevolle mensen voelt als een blessing!

– Jean

Hun enthousiasme over de effecten van meditatie heeft mij nieuwsgierig gemaakt hiernaar en inmiddels is meditatie een vast ritueel voor mij waardoor ik me beter voel. Zowel Victor als Nikki luisteren en coachen met aandacht en zonder oordeel en kunnen zich goed verplaatsen in een situatie of gevoel.

– Lonneke

De meditaties hebben mij enorm geholpen, er is echt iets verschoven. Dankjewel!

– Anushka

De meditatieavonden bij Victor en Nikki zijn altijd een heerlijke ervaring. Ik geniet telkens weer van de mooie combinatie tussen de gemoedelijke sfeer en de zuivere benadering waarmee de thema’s tijdens de meditaties worden belicht. Heel bijzonder dat er zo’n laagdrempelige en krachtige plek bestaat in een onopvallend woonwijkje in Delft.

– Alex

Victor en Nikki creëren warme, gezellige bijeenkomsten met diepgaande, opbouwende meditaties. Zij zorgen ervoor dat je je welkom voelt. Waar nodig staan zij altijd klaar met een luisterend oor en doorleefd advies. Het zijn hele fijne, persoonlijke bijeenkomsten en ik geniet er altijd enorm van. Een aanrader!

– Evelyn

Op zoek naar gereedschap voor een beter bewustzijn, kwam ik terecht bij Victor & Nikki waar ik met veel warmte en liefde werd ontvangen. Het is zo fijn thuiskomen voor, tijdens en na de meditatie dat het beoefenen van meditatie hier elke keer weer bijzonder en dankbaar is.

– Theo

Ik heb al van verschillende mensen meditatie mogen ontvangen. Victor heeft voor mij een hele fijne stem en de woordkeuze die hij gebruikt spreekt me erg aan. Wekenlang gebruik ik één dezelfde meditatie, die kan ik elke keer blijven luisteren. Het brengt mij tot het gevoel verbonden te worden met het licht, universum en grootsheid, ik voel me dan gevuld en gesteund. En als we life in een kring zitten voel ik nog meer aanwezigheid en daarbij geeft Nikki aanvulling met haar aandeel waardoor ik nog bewuster wordt en over vragen na kan denken hoe het voor mij op dat moment voelt. Wat ik o.a ervaar is licht, liefde, warmte, en verbondenheid.

– Roos

Als je zelf moeite hebt stil te blijven zitten tijdens het mediteren zijn de geleidde meditatiesessies DE uitkomst. De sessies van Nikki en Victor weten elke keer weer aan te sluiten op een bepaald aspect uit mijn leven, en dat al jaren!

– Marijn

Nikki is betrokken, kwaliteitsgericht en zit vol met aanstekelijke positieve energie.

– Shake

Ben je toe aan meer verdieping, transformatie en vooruitgang?