over ons

Wij geloven dat iedereen van nature over alle vermogens beschikt om vol vreugde, vanuit hart en ziel, zelf geïnspireerd te leven!

Victor van Rijn

lichtwerker
victor@centrumvaninspiratie.nl

Het is mijn intentie om een waardevolle katalysator te zijn voor jouw spirituele ontwikkeling zodat je zult ontwaken tot het ruimere bewustzijn en de intelligentie van je hogere, creatieve zelf.

Ik heb me van jongs af aan naast het volgen van mijn eigen creatieve interesses vooral verdiept in spiritualiteit en onder andere via diverse ‘Awakening Your Light Body’ meditatiecursussen bij Sirion verder ontwikkeld als lichtwerker.

Belangrijke inspiratiebronnen zijn voor mij geweest het werk van: ‘Seth’ (gechanneld door Jane Roberts), ‘Orin & DaBen’ (gechanneld door Sanaya Roman en Duane Packer), ‘Abraham-Hicks’ (gechanneld door Esther Hicks) en ‘Bashar’ (gechanneld door Darryl Anka).

In ons contact zal ik je blijven uitdagen om jouw innerlijke kracht te omarmen en je vanuit licht en liefde empathisch ondersteunen in jouw unieke bewustwordingsproces.

Je kunt mij ook inschakelen voor het samen verder ontwikkelen of verfijnen van jouw eigen ideeën als je behoefte hebt aan een creatief klankbord of nieuwe inspiratie.

Nikki Gaia Bosch

lichtwerker
nikki@centrumvaninspiratie.nl

Bij mij kun je terecht als je behoefte hebt aan een klankbord om tot nieuwe inzichten te komen en je eigen kracht te ontdekken.

Na mijn opleidingen toegepaste psychologie en coaching heb ik me in de afgelopen jaren via diverse spirituele meditatiecursussen verder ontwikkeld als lichtwerker.

Omdat we in onze gesprekken empatisch op elkaar zijn afgestemd zullen we de inspiratie van het moment volgen en ons richten op wat het meest relevant voelt.

Je kunt van mij een open, onvoorwaardelijke houding verwachten en ik zal je altijd blijven uitnodigen om in jouw eigen kracht te geloven en op je intuïtie te durven vertrouwen.

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Centrum van inspiratie is een samenwerkingsverband van Victor en Nikki. Ons aanbod is gericht op jouw persoonlijke, spirituele ontwikkeling om je bewuster te worden van wie je in wezen bent, wat je werkelijk wenst te ervaren en hier op aarde met jouw unieke talenten en kwaliteiten tot uitdrukking wilt brengen.

Via de individuele coaching, innerlijke kracht en meditatie sessies zul je de verbinding met je ware zelf versterken en je natuurlijke creatiekracht ontdekken. Door regelmatig te mediteren, visualiseren en met diverse praktische tips en oefeningen te experimenteren ontwikkel je meer zelfvertrouwen en zal jouw gewenste realiteit gemakkelijker manifesteren.

Je zult veel profijt hebben van deze innerlijke focus van bewustwording als je oprecht bereid bent om echt voor jezelf te kiezen en in jouw groeiproces ook durft te erkennen en te transformeren wat je nog teveel beperkt.

Wij nodigen je uit …

  • om jezelf de liefdevolle aandacht te schenken die je verdient;
  • om beter te begrijpen dat jouw geloofsovertuigingen niet alleen je perceptie en interpretatie kleuren maar ook je gedachten, emoties en gedrag bepalen;
  • om jezelf te bevrijden van alle beperkende identificaties en oprecht te erkennen, los te laten of te transformeren wat niet meer voor je werkt;
  • om bewuster te worden van wat jij als natuurlijke manifestatie van jouw energetische houding, intenties en overtuigingen krijgt gereflecteerd;
  • om je te realiseren dat jij de creator bent van jouw persoonlijke werkelijkheid en je ware creatieve vrijheid te omarmen!

Het is onze intentie om je vanuit licht en liefde te ondersteunen, inspireren en bekrachtigen om authentiek jezelf te durven zijn en jouw hoogste potentieel tot uitdrukking te brengen.

Je bent van harte welkom!
Victor & Nikki