durf meer zelf geïnspireerd te leven!

Wat wil jij voor deze wereld betekenen?

Als je toe bent aan meer verdieping en vervulling in je leven, is het essentieel om je bewuster te worden van wie je in wezen bent, waarom je hier bent gekomen en wat je werkelijk wenst te ervaren.

Want je zult op een gegeven moment vanzelf beseffen dat het maar onbewust blijven nastreven van bepaalde omstandigheden, materiële zaken of abstracte ideeën je niet de voldoening brengt die je verlangt. Het is nooit je bedoeling geweest om enkel te consumeren, of je te conformeren aan de collectieve overtuigingen van je voorouders en deze hedendaagse maatschappij.

Maar je hebt wel van jongs af aan de natuurlijke drang gevoeld om authentiek jezelf te zijn en jouw hoogste potentieel tot uitdrukking te brengen. En diep vanbinnen weet je dat jij hier op aarde bent uitgenodigd in deze bijzondere periode van transformatie, om juist met jouw eigen talenten en kwaliteiten een belangrijke bijdrage te leveren als uniek puzzelstukje van het grotere geheel.

Zodra je kiest om jouw eigen inspiratie te volgen en je ware creatieve vrijheid te omarmen, zul je niet alleen zelf steeds meer opbloeien en je levensdoel vervullen, maar tevens een mooi voorbeeld zijn voor anderen. Want zo geef je iedereen die zich tot jouw uitstraling aangetrokken voelt, automatisch de toestemming om ook meer authentiek zichzelf te mogen zijn.

Neem regelmatig een moment om je zuiver af te stemmen op wie je werkelijk bent, je af te vragen wat je het meest inspireert en waar je in deze wereld met jouw levenswerk aan wilt bijdragen. Je wordt namelijk altijd overvloedig ondersteund om dit hogere doel te bereiken en continu uitgenodigd om te kiezen voor wat oprecht in harmonie voelt met deze pure intentie en ambitie.

En besluit jezelf te bevrijden van alle beperkende ideeën die je tot nu toe hebt aangeleerd gekregen om je eigen waarheid te vinden en je volledig te kunnen openen voor inspiratie. Via de focus van bewustwording en zelfliefde zul je jouw innerlijke kracht ontdekken, je intuïtie verder ontwikkelen en je meer durven laten leiden door de wijsheid van je hart en ziel.

Wanneer je jouw keuzes en fysieke acties ook daadwerkelijk baseert op deze hogere leiding zal je leven zich voortdurend via allerlei vormen van synchroniciteit schijnbaar magisch aan je blijven ontvouwen. En door te vertrouwen op het natuurlijke verloop van dit creatieve proces, zul je ook steeds meer in het moment, van iedere fase kunnen genieten en de vervulling ervaren die je werkelijk verlangt.

Welke inspiratie ontvang jij momenteel en wat wil je daar vanaf nu mee gaan doen?

Victor & Nikki

de kracht van intentie

Je zult al gauw meer stroming en gemak in je dagelijkse leven gaan ervaren als je wat vaker intentioneel een nieuwe innerlijke houding kiest aan te nemen. Herinner jezelf regelmatig gedurende de dag, om je aandacht eerst bewust naar binnen te keren voordat je met een...

in overgave aan je ware zelf

Open je via deze meditatie voor jouw zielsessentie om weer volledig in overeenstemming te komen met wie je werkelijk bent en wat er diep vanbinnen in je leeft en tot uitdrukking wil komen.Durf jij te kiezen voor jezelf?

meer helderheid scheppen

Gebruik deze visualisatie om aandacht te besteden aan een specifiek thema of gebied van je leven door er meer licht en bewustzijn in te brengen en een relevant advies van je innerlijke bron te ontvangen. Sluit je ogen, richt je aandacht op het ritme van je ademhaling,...

je bent jouw eigen gids

Ontdek via deze visualisatie hoe je jezelf door de tijd heen energetisch kunt ondersteunen en inspireren. Haal eerst een aantal keer bewust wat dieper adem en richt je aandacht weer helemaal in jezelf. Denk eens terug aan een uitdagende situatie van minimaal 1 of een...

Wie ben je werkelijk en wat wil jij tot uitdrukking brengen in je leven, jouw kunst?