innerlijke krachtsessie

Schenk jezelf een inspirerend gesprek met een bekrachtigende meditatie als je toe bent aan vooruitgang in je leven.

Soms heb je behoefte aan meer helderheid, verdieping en een ruimer perspectief om een belangrijke keuze te kunnen maken of weer zuiver thuis te komen in jezelf.

In deze sessie:

 • zul je via een begeleide visualisatie meer stroming in je energieveld activeren en je openen voor de wijsheid van je hart;
 • transformeer je de houding die jou momenteel nog het meest beperkt naar een meer ondersteunend en liefdevol perspectief;
 • wordt duidelijk hoe je met meer zelfvertrouwen jouw unieke levenspad kunt vervolgen.

Aan de hand van uitnodigende vragen en verruimende perspectieven ontdek je de kracht van het luisteren naar je intuïtie en volgen van jouw eigen inspiratie.

Voor wie?
Kies voor deze bekrachtigende sessie als je:

 • gevoelsmatig toe bent aan vooruitgang of graag samen positieve aandacht wilt besteden aan een specifiek gebied van je leven;
 • gemotiveerd bent om verantwoordelijkheid te nemen voor jouw persoonlijke werkelijkheid;
 • oprecht wil erkennen, begrijpen en loslaten of vervangen wat niet meer voor je werkt;
 • bereid bent om jezelf de liefdevolle aandacht en toewijding te schenken die je verdient.

Wij zullen je stimuleren om na de sessie zelfstandig aan de slag te gaan met extra online integratiemateriaal zodat je ook in jouw dagelijkse leven veel profijt zal hebben van deze krachtige innerlijke focus.

Wat kun je van ons verwachten?
Wij nodigen je uit om je oprecht gezien, erkend en veilig te voelen.

Je wordt aangemoedigd om jouw eigen kracht te omarmen, trouw te blijven aan jezelf en steeds meer te kiezen voor wat echt in harmonie voelt met wie jij werkelijk bent.

bijdrage
€ 44,-

duur
2 uur

met
Victor en/of Nikki

sessie aanvragen
  sessie betalen

  Victor

  Het is mijn intentie om een waardevolle katalysator te zijn voor jouw spirituele ontwikkeling zodat je zult ontwaken tot het ruimere bewustzijn van je hogere, creatieve zelf.
  lees verder

  Nikki

  Bij mij kun je terecht als je behoefte hebt aan een klankbord om tot nieuwe inzichten te komen en je eigen kracht te ontdekken.
  lees verder