innerbliss coaching

Stel je open voor de onvoorwaardelijke liefde, het ruimere perspectief en oneindige bewustzijn van je hogere, creatieve zelf.

Het is mijn intentie om je als een spirituele gids te ondersteunen, inspireren en bekrachtigen in het ontwaken tot wie je werkelijk bent en wat jij hier op aarde met jouw unieke talenten en kwaliteiten tot uitdrukking wilt brengen.

Ik nodig je uit om bewuster te worden van hoe deze fysieke realiteit daadwerkelijk functioneert en welke natuurlijke principes bepalend zijn voor wat jij als manifestatie van je innerlijke houding, intenties en overtuigingen in jouw persoonlijke werkelijkheid krijgt gereflecteerd.

Via effectieve meditaties leer je energetisch in stroming en balans te blijven en versterk je de verbinding met je intuïtie en hogere leiding. We zullen ook aandacht besteden aan het gewaarworden en transformeren van beperkende identificaties en overtuigingen om jezelf te bevrijden en jouw gewenste realiteit gemakkelijker te manifesteren.

Ik zal je stimuleren om de hogere intelligentie van je hart en eigen inspiratie te volgen en in je dagelijkse leven met diverse praktische tips en oefeningen te gaan experimenteren om je natuurlijke creatiekracht te omarmen.

Benader mij ook als je behoefte hebt aan een creatief klankbord om jouw eigen ideeën voor een bedrijf, product of dienst samen op conceptueel niveau te verfijnen of verder te ontwikkelen.

Victor

Je kunt van mij een uitnodigende en soms uitdagende houding verwachten, want ik wens een waardevolle katalysator te zijn voor jouw innerlijke groei en spirituele bewustwording.

bijdrage
€ 55,- per enkele sessie
€ 144,- serie van 3 sessies

duur
ongeveer 1,5 uur

locatie
bij mij thuis of via een online videoverbinding

sessie aanvragen
    sessie(s) betalen