spirituele coaching

Activeer het volgende niveau in jouw spirituele ontwikkeling om te ontwaken tot wie je werkelijk bent en steeds bewuster vanuit hart en ziel, zelf geïnspireerd te durven leven.

Onze coaching is gericht op jouw innerlijke groei en spirituele bewustwording om je intuïtie te ontwikkelen en het contact met je hogere zelf te versterken.

Thema’s
Een aantal inspirerende thema’s die aan bod zullen komen zijn:
energetisch gewaarzijn, beperkende overtuigingen transformeren, de kracht van zelfliefde, waardering en dankbaarheid, werken met intenties en affirmaties, hooggevoeligheid, de wet van aantrekkingskracht, authentiek jezelf zijn, de effectiviteit van het volgen van je enthousiasme en eigen inspiratie, overvloed ervaren, bewust creëren.

Op deze pagina vind je alle algemene informatie over onze coaching, klik op de blauwe vlakken om de betreffende detailpagina’s te bezoeken.

Voor wie?
Je zult veel profijt hebben van onze sessies als je:

  • gevoelsmatig toe bent aan transformatie en vooruitgang of samen positieve aandacht wilt besteden aan een gebied van je leven;
  • gemotiveerd bent om verantwoordelijkheid te nemen voor jouw persoonlijke werkelijkheid;
  • oprecht wil erkennen, loslaten of vervangen wat niet meer voor je werkt;
  • bereid bent om jezelf de liefdevolle aandacht en toewijding te schenken die je verdient.

Lees verder

Heb je behoefte aan een klankbord om jezelf beter te leren kennen?

– NikkiGaia coaching met Nikki

innerlijke krachtsessie

Schenk jezelf een inspirerend gesprek met een bekrachtigende meditatie als je toe bent aan vooruitgang in je leven.

€ 44,-

Waardevolle focus
Via de coaching sessies leer jij jezelf beter kennen, zul je jouw intuïtie verder ontwikkelen en positieve aandacht besteden aan je persoonlijke uitdagingen en innerlijke groei.

Deze waardevolle focus van zelfreflectie en meditatie gecombineerd met praktische tips en oefeningen brengt een wezenlijke verschuiving in jouw bewustzijn teweeg, die vanzelf ook in alle gebieden van je dagelijkse leven zal doorwerken.

Coachingstraject
Een enkele sessie is altijd heel waardevol om weer zuiver in balans te komen met jezelf en een nieuw niveau van stroming in je energieveld en dagelijkse leven te activeren.

Voor de meeste mensen werkt een serie van minimaal drie sessies extra bekrachtigend en transformerend om een wezenlijke verschuiving of vooruitgang te genereren.

nikkigaia coaching

Durf te kiezen voor jouw persoonlijke ontwikkeling, te luisteren naar je intuïtie en de wijsheid van je hart te volgen.

sessie met Nikki: vanaf € 44,-

innerbliss coaching

Stel je open voor de onvoorwaardelijke liefde, het ruimere perspectief en oneindige bewustzijn van je hogere, creatieve zelf.

sessie met Victor: € 55,-

Wat kun je van ons verwachten?
Wij nodigen je uit om authentiek jezelf te durven zijn want je zult je bij ons al snel oprecht gezien, erkend en veilig voelen.

Je wordt aangemoedigd om jouw eigen kracht te omarmen, trouw te blijven aan jezelf en steeds meer te kiezen voor wat echt in harmonie voelt met wie jij werkelijk bent.

Online integratiemateriaal
Ter ondersteuning van je innerlijke groei en spirituele bewustwording kun je in jouw dagelijkse leven via het online integratiemateriaal zelfstandig aan de slag met extra begeleide meditaties, thematische visualisaties, uitnodigende vragen, praktische tips & oefeningen en inspirerende achtergrondinformatie.

gratis kennismaking

Ontdek wat onze individuele coaching, innerlijke kracht en meditatie sessies voor jouw ontwikkeling kunnen betekenen.

online videogesprek

Wie ben je werkelijk en wat wil jij tot uitdrukking brengen in je leven, jouw kunst?

– innerBliss coaching met Victor

Wij nodigen je uit …
om jouw innerlijke kracht te ontdekken,
je ware creatieve vrijheid te omarmen
en steeds bewuster vanuit hart en ziel,
zelf geïnspireerd te durven leven!

Je zult veel profijt hebben van deze innerlijke focus van bewustwording als je oprecht bereid bent om voor jezelf en vooruitgang te kiezen, en in jouw groeiproces ook wilt erkennen en loslaten of transformeren wat je nog teveel beperkt.

Het is onze intentie om je vanuit licht en liefde te ondersteunen, inspireren en bekrachtigen om authentiek jezelf te durven zijn en jouw hoogste potentieel tot uitdrukking te brengen.

Je bent van harte welkom!
Victor & Nikki