geschenk van je hogere zelf

Ontvang een waardevolle boodschap die perfect aansluit bij je huidige ontwikkeling.

Sluit je ogen, haal een paar keer heerlijk diep adem en ontspan jezelf volledig. In deze visualisatie zul je contact maken met je innerlijke wijsheid. Dus laat al het voorgaande nu maar los, om weer zuiver terug te komen bij jezelf.

Verbind je met je hart, stem je af op het meest pure gevoel van liefde, laat je ondersteunen door te vertrouwen op jouw eigen ervaring, en durf je compleet veilig te voelen.

Merk op, dat dit gevoel blijft groeien, als je er nog meer in ontspant. En stel je voor dat deze innerlijke sfeer zich overal om je heen uitbreid, en een prachtige omgeving begint te vormen. Vanuit dit gevoel schep je jouw eigen paradijs, met alle kwaliteiten waar jij van kunt genieten.

Hoe ziet jouw ultieme paradijs er op dit moment uit?

Alle natuurlijke elementen waar je van houd, vind je in deze innerlijke realiteit ook terug. Dus welke dieren, kleuren, geluiden en andere indrukken ervaar je bijvoorbeeld?

Deze wereld blijft zich naar jouw eigen voorkeuren vormen, maak er voor nu de allerfijnste sfeer van die jij je maar kunt voorstellen.

Voel je ook vrij om op je eigen manier te reizen, alle bestemmingen zijn bereikbaar..Zie dan nu een pad ontstaan om verder te verkennen en geniet van wat je onderweg tegenkomt.

Je voelt dat je wordt uitgenodigd om naar een bijzondere plek iets verderop te gaan, waar je ondersteund zal worden, om in alle stilte een diepere verbinding met je hogere zelf te ervaren.

Nu je hier bent aangekomen ga je rustig zitten, sluit je in je verbeelding nogmaals je ogen en laat je alles weer even los.

Je hogere zelf beschouwd jouw leven vanuit een ruimer perspectief, zal altijd in je geloven en herinnert je aan je hoogste potentie. Geniet echt even van de onvoorwaardelijke liefde en het gevoel dat je helemaal wordt begrepen.

Om dit nog meer te bekrachtigen, ontvang je nu een mooie schatkist met daarin een geschenk met een waardevolle boodschap die perfect aansluit bij je huidige ontwikkeling. Dus open de schatkist en ontdek wat je hebt ontvangen.

Wat denk je dat je hogere zelf je met dit geschenk wil vertellen of welke symbolische betekenis heeft het voor je?

Als de boodschap nog niet helemaal duidelijk is, vraag dan in jezelf om meer verheldering en luister, naar wat er intuïtief in je opkomt.

Bedank jezelf en laat de essentie van dit geschenk en deze boodschap nog even goed tot je doordringen.

Weet, dat je altijd naar deze plek kunt terugkeren, als je behoefte hebt aan nieuwe inspiratie of een wijs advies.

Neem de inhoud van de schatkist en al je indrukken mee, nu je via het pad weer terugreist, en je aandacht steeds meer verschuift van deze realiteit in je hart, naar je fysieke lichaam en de plek waar je zit.

Haal eerst nog een aantal keer wat dieper adem, en open dan pas weer je ogen.

durf meer zelf geïnspireerd te leven!

Wat wil jij voor deze wereld betekenen? Als je toe bent aan meer verdieping en vervulling in je leven, is het essentieel om je bewuster te worden van wie je in wezen bent, waarom je hier bent gekomen en wat je werkelijk wenst te ervaren. Want je zult op een gegeven...

de kracht van intentie

Je zult al gauw meer stroming en gemak in je dagelijkse leven gaan ervaren als je wat vaker intentioneel een nieuwe innerlijke houding kiest aan te nemen. Herinner jezelf regelmatig gedurende de dag, om je aandacht eerst bewust naar binnen te keren voordat je met een...

in overgave aan je ware zelf

Open je via deze meditatie voor jouw zielsessentie om weer volledig in overeenstemming te komen met wie je werkelijk bent en wat er diep vanbinnen in je leeft en tot uitdrukking wil komen.Durf jij te kiezen voor jezelf?

meer helderheid scheppen

Gebruik deze visualisatie om aandacht te besteden aan een specifiek thema of gebied van je leven door er meer licht en bewustzijn in te brengen en een relevant advies van je innerlijke bron te ontvangen. Sluit je ogen, richt je aandacht op het ritme van je ademhaling,...

Welke wens wil je dit jaar nog laten uitkomen?