je innerlijke staat van zijn weerspiegeld

Word je bewuster van het effect van je energetische staat van zijn.

Keer je aandacht naar binnen, ontspan volledig en vind de rust weer in jezelf.

Laat dan nu deze rustige sfeer zich in je verbeelding uitbreiden, tot een innerlijke omgeving die hier gevoelsmatig het beste bij aansluit, en merk op welke elementen om je heen verschijnen.

Deze innerlijke realiteit reageert interactief op jouw huidige staat van zijn dus neem eens waar wat er verandert als je nu bijvoorbeeld het gevoel van vreugde activeert.

Je ervaart jouw omgeving als een ruimtelijke spiegel, waarin alle trillingen in je energie duidelijk worden gereflecteerd.

Er ontstaat nu ook een aantal meter voor je een volledig spiegelbeeld van jezelf op een kristalheldere glazen wand.

Herinner je nu eerst het gevoel van jezelf kunnen kwijtraken, wanneer je onvoldoende naar je intuïtie luistert, je teveel door ideeën van anderen laat leiden of te lang blijft doorgaan met iets dat eigenlijk helemaal niet bij je past.

Kijk eens naar je lichaamshouding en gezichtsuitdrukking. Wat neem je waar in je reflectie?

Merk ook op hoe jouw energetische uitstraling overkomt en dat deze sfeer wordt uitvergroot in je omgeving.

Hoe denk je dat anderen op je zullen reageren als je met deze staat van zijn door de dag gaat?

Laat dit gevoel nu weer los en vraag je dan eens af waar je momenteel het meest gepassioneerd over bent, en laat het gevoel van enthousiasme helemaal in je opbloeien.

Voel de essentie van wat je werkelijk verlangt en besef waar je het meest van zou genieten als je steeds meer je hart durft te volgen en doet wat wel echt bij je past.

Neem even de tijd om goed waar te nemen wat je spiegelbeeld nu aan je laat zien en hoe deze innerlijke sfeer ook in jouw omgeving tot uitdrukking komt.

Als je er vanuit zou gaan dat je magnetisch bent voor meer van deze energie, welke situaties, contacten en omstandigheden denk je dan hiermee vooral aan te trekken?

Veranker het idee dat jouw staat van zijn de bron is van wat je weerspiegeld krijgt, zodat je ook in je dagelijks leven steeds meer kunt opmerken wat je innerlijke houding teweegbrengt.

Je ziet nu als laatste nog een indruk van de meest waarschijnlijke toekomst, die je door het blijven volgen van je enthousiasme binnenkort zal ervaren.

Neem dit beeld en het gevoel mee nu je weer terugkeert naar de plek waar je zit en je gewaar wordt van je lichaam, je ademhaling en je fysieke omgeving.

Haal eerst nog paar een keer diep adem, open dan nu weer je ogen, en besluit met welke staat van zijn je de dag verder wil vervolgen.

durf meer zelf geïnspireerd te leven!

Wat wil jij voor deze wereld betekenen? Als je toe bent aan meer verdieping en vervulling in je leven, is het essentieel om je bewuster te worden van wie je in wezen bent, waarom je hier bent gekomen en wat je werkelijk wenst te ervaren. Want je zult op een gegeven...

de kracht van intentie

Je zult al gauw meer stroming en gemak in je dagelijkse leven gaan ervaren als je wat vaker intentioneel een nieuwe innerlijke houding kiest aan te nemen. Herinner jezelf regelmatig gedurende de dag, om je aandacht eerst bewust naar binnen te keren voordat je met een...

in overgave aan je ware zelf

Open je via deze meditatie voor jouw zielsessentie om weer volledig in overeenstemming te komen met wie je werkelijk bent en wat er diep vanbinnen in je leeft en tot uitdrukking wil komen.Durf jij te kiezen voor jezelf?

meer helderheid scheppen

Gebruik deze visualisatie om aandacht te besteden aan een specifiek thema of gebied van je leven door er meer licht en bewustzijn in te brengen en een relevant advies van je innerlijke bron te ontvangen. Sluit je ogen, richt je aandacht op het ritme van je ademhaling,...

Heb je behoefte aan een klankbord
om jezelf beter te leren kennen?