liefde voor jezelf

Schenk jezelf de liefde die je verdient.

Haal een keer diep adem, sluit je ogen en ontspan volledig.

Kom weer helemaal thuis in jezelf en maak contact met je hart.

Stel je dan nu voor dat je een deur tegenkomt die leidt naar een dieper niveau in jezelf, een veilige innerlijke omgeving, waar alleen jij toegang toe hebt.

Ga de deur door en merk op hoe het voelt om in deze ruimte te zijn.

Je hoort uit een bepaalde richting het geluid van stromend water, volg dat geluid tot je een beekje tegenkomt.

Ga het beekje maar in, laat je heerlijk ontspannen meevoeren met de stroming en geef je steeds meer over aan het zuiverende water dat nu een rivier begint te vormen.

Ervaar hoe je helemaal wordt schoongespoeld en dat ook alle verkrampte energie uit het contact met anderen losweekt.

De rivier transformeert tot een prachtige zee van liefde waarin je volledig wordt ondersteund.

In deze zachte sfeer kom je ook fijngevoelige-wezens-van-liefde tegen, die zich om je heen bewegen en met hun onvoorwaardelijke aandacht jouw energetisch hart extra activeren.

Ze begeleiden je naar een bijzondere ruimte, nog dieper in jezelf.

Jullie komen nu aan bij een prachtige tempel van licht en gaan naar binnen. Vind hier in het midden een fijne plek om even te zitten en te genieten van de warmte, de schoonheid en het heldere licht van deze heilige ruimte.

De wezens van liefde nemen plaats om je heen, en vormen samen een veilige energie waarin je helemaal jezelf kunt zijn en je van alle kanten geliefd voelt.

Je ervaart dat je hart zich verder opent en je meer van deze pure onvoorwaardelijke liefde kunt toelaten.

Sluit denkbeeldig je ogen en geef je helemaal over aan dit gevoel.

Laat dan nu eens een moment in je aandacht ontstaan waarop je liefde tekort kwam of maak contact met een deel van jezelf dat nog wel wat extra liefde kan gebruiken.

Neem even de tijd om deze situatie en deze vroegere zelf in je aandacht te houden. Waar had je toen vooral behoefte aan? Breng dan nu gevoelsmatig de essentie van wat je nodig had in dat moment.

En zeg ook tegen jezelf wat je het allerliefste had willen horen.

Plaats je handen op je hart en voel hoe je een stroom van pure liefde naar binnen richt en hiermee alle plekken in jezelf weer opvult.

Sluit dit moment en dit deel van jezelf, nu volledig in je hart, zodat alles dat hiermee te maken had geïntegreerd en geheeld kan worden.

Open in je verbeelding weer je ogen en merk op dat jouw energie nu een stuk lichter voelt.

Zie op een wand van de tempel een symbool oplichten, dat voor jou deze zelfliefde representeert.

Het licht van dit symbool straalt door je heen en vormt een prachtig energiepatroon waarmee deze focus van zelfliefde stevig in je aura wordt verankerd.

Vraag je eens af of er nog iets anders in jou getransformeerd wil worden, en neem nog een paar momenten om dit samen met de ondersteuning van de wezens van liefde, in deze fijne sfeer te houden.

Haal nog een keer diep adem, en bedenk hoe jij de komende periode nog liever kunt zijn voor jezelf, of welk besluit je misschien wilt nemen.

Stel je als laatste voor dat je vanuit je ruimer geopende hart, iedereen uitnodigt om vanaf nu op dit onvoorwaardelijke niveau, respectvol met jou te resoneren.

De tempel van licht lost nu op in de zee van liefde en je wordt weer teruggeleid naar jouw vertrouwde innerlijke omgeving.

Haal eerst nog een keer diep adem, laat alles even bezinken en open dan pas weer je ogen.

Noteer je indrukken of maak een tekening van het symbool om jezelf aan deze focus te herinneren.

durf meer zelf geïnspireerd te leven!

Wat wil jij voor deze wereld betekenen? Als je toe bent aan meer verdieping en vervulling in je leven, is het essentieel om je bewuster te worden van wie je in wezen bent, waarom je hier bent gekomen en wat je werkelijk wenst te ervaren. Want je zult op een gegeven...

de kracht van intentie

Je zult al gauw meer stroming en gemak in je dagelijkse leven gaan ervaren als je wat vaker intentioneel een nieuwe innerlijke houding kiest aan te nemen. Herinner jezelf regelmatig gedurende de dag, om je aandacht eerst bewust naar binnen te keren voordat je met een...

in overgave aan je ware zelf

Open je via deze meditatie voor jouw zielsessentie om weer volledig in overeenstemming te komen met wie je werkelijk bent en wat er diep vanbinnen in je leeft en tot uitdrukking wil komen.Durf jij te kiezen voor jezelf?

meer helderheid scheppen

Gebruik deze visualisatie om aandacht te besteden aan een specifiek thema of gebied van je leven door er meer licht en bewustzijn in te brengen en een relevant advies van je innerlijke bron te ontvangen. Sluit je ogen, richt je aandacht op het ritme van je ademhaling,...

Luister je voldoende,
naar de wijsheid van je hart en ziel?