meer helderheid scheppen

Gebruik deze visualisatie om aandacht te besteden aan een specifiek thema of gebied van je leven door er meer licht en bewustzijn in te brengen en een relevant advies van je innerlijke bron te ontvangen.

Sluit je ogen, richt je aandacht op het ritme van je ademhaling, en neem even de tijd om te ontspannen en weer helemaal thuis te komen in jezelf.

Aan welk thema, of gebied van je leven wil je op dit moment graag aandacht besteden?

Herinner je nu eerst eens een uitdagende situatie met betrekking tot dit thema, en merk op welke emoties en gedachten je hierbij ervaart.

Observeer deze situatie nu bewust objectief, om te onderzoeken en misschien beter te begrijpen welke aspecten hier toen een rol bij speelden, hoe deze situatie is ontstaan en wat je ervan hebt geleerd.

Je kunt er vanuit gaan dat jij zelf, altijd de belangrijkste factor bent, en met jouw energetische houding, intenties en reacties het verloop van situaties en omstandigheden in grote mate beïnvloedt.

Kijk nu eens wat verder terug in de tijd en vraag je af welke houding of welk gedrag voor jouw gevoel heeft kunnen leiden tot die uitdagende situatie, en wat destijds jouw motivatie en intentie was.

Welke rode draad herken je misschien in dit thema, als je de essentie beter probeert te begrijpen?

Welke beperkende gedachten komen misschien steeds opnieuw naar voren? En wat ervaar je op emotioneel niveau?

Wat denk je hier nog meer van te kunnen leren?

Laat deze focus nu eerst weer even los, en maak dan contact met je innerlijke bron, om zuiver in verbinding te zijn met je ware zelf. En stel je voor, dat jouw unieke zielsessentie als een prachtig licht vanuit het centrum van je hart naar buiten begint te stralen.

Beeld je nu in dat je dit pure licht bewust in dit thema of gebied van je leven schijnt, om die specifieke energie wat meer te verlichten, en in beweging of harmonie te brengen.

Vertrouw erop, dat dit licht op de meest zuivere manier doorwerkt, en de juiste verschuivingen in gang zet, die voor jou momenteel werkelijk van belang zijn om een positieve vooruitgang te creëren.

Het zal vanzelf steeds duidelijker worden, welke beperkende houding je wilt transformeren, om vanaf nu fijnere omstandigheden en interacties toe te kunnen laten.

Neem even een moment om in jezelf oprecht om ondersteuning en nieuwe inspiratie te vragen, over wat jij kunt doen om deze vooruitgang te bevorderen.

Word helemaal stil vanbinnen en open je voor het advies van je innerlijke bron.

In welke concrete intentie voor de komende periode wil je dit advies nu voor jezelf samenvatten?

En stel je als laatste eens voor, wat deze intentie je zou kunnen opleveren, door je fantasie te gebruiken en geopend te blijven voor nieuwe inspirerende beelden of indrukken.

Wees je ook gewaar van wat je hierbij gevoelsmatig ervaart, en veranker de essentie van deze staat van zijn krachtig in je energieveld, om jezelf hier de komende periode regelmatig aan te herinneren.

Haal nu bewust nog een aantal keer wat dieper adem, kom dan met al je aandacht weer helemaal terug in het hier en nu, en open pas weer je ogen, als jij eraan toe bent.

durf meer zelf geïnspireerd te leven!

Wat wil jij voor deze wereld betekenen? Als je toe bent aan meer verdieping en vervulling in je leven, is het essentieel om je bewuster te worden van wie je in wezen bent, waarom je hier bent gekomen en wat je werkelijk wenst te ervaren. Want je zult op een gegeven...

de kracht van intentie

Je zult al gauw meer stroming en gemak in je dagelijkse leven gaan ervaren als je wat vaker intentioneel een nieuwe innerlijke houding kiest aan te nemen. Herinner jezelf regelmatig gedurende de dag, om je aandacht eerst bewust naar binnen te keren voordat je met een...

in overgave aan je ware zelf

Open je via deze meditatie voor jouw zielsessentie om weer volledig in overeenstemming te komen met wie je werkelijk bent en wat er diep vanbinnen in je leeft en tot uitdrukking wil komen.Durf jij te kiezen voor jezelf?

je bent jouw eigen gids

Ontdek via deze visualisatie hoe je jezelf door de tijd heen energetisch kunt ondersteunen en inspireren. Haal eerst een aantal keer bewust wat dieper adem en richt je aandacht weer helemaal in jezelf. Denk eens terug aan een uitdagende situatie van minimaal 1 of een...

Welke dromen wil je realiseren?