ontdek je verbeeldingskracht

In deze visualisatie activeer je de intuïtieve communicatie met je wijze, hogere zelf.

Sluit je ogen, haal een paar keer diep adem, kom weer helemaal thuis in jezelf en maak contact met je hart, om je weer zuiver af te stemmen op wie je werkelijk bent.

Richt je aandacht nu eerst op het midden van je voorhoofd en stel je voor dat je beschikt over een zogenaamd derde oog, om innerlijke beelden en andere intuïtieve indrukken waar te nemen.

Stel je bewust volledig open voor het perspectief van je derde oog en activeer deze ruimere perceptie door de intentie te hebben om helder te zien wat voor jou het meest relevant is.

Welke intuïtieve indrukken ervaar je momenteel?

Je kunt jouw voorstellingsvermogen steeds meer als zesde zintuig gaan zien en leren gebruiken. Want wanneer je begint te fantaseren zullen de beelden en sensaties zich vanzelf uitbreiden en in jouw eigen symboliek tot je gaan spreken. Op deze speelse manier kun je intuïtief nieuwe inspiratie en waardevolle informatie ontvangen, omdat je met de taal van visualisatie altijd in directe communicatie bent met jouw wijze, hogere zelf.

Beeld je maar eens in dat je een activiteit beleeft waar je enthousiast over bent en veel van geniet en vraag dan om de essentie extra helder te zien, en waarom juist dat zo goed bij je past.

Je wijze, hogere zelf toont je nu ook nog een aantal andere activiteiten die goed bij je passen en waar je nog meer van jouw unieke talenten of kwaliteiten bij kunt inzetten.

Maak nu eens een voorstelling van een specifieke uitdaging die je momenteel ervaart of lastige huidige omstandigheid, en neem in je verbeelding bewust wat meer afstand, om ook alle bijbehorende energie objectief waar te kunnen nemen.

Wees geopend voor nieuwe beelden, indrukken of inzichten en stel in jezelf de vraag: “wat begrijp ik nog onvoldoende?”

Je ontvangt als laatste nog een waardevol advies van je wijze, hogere zelf, dus luister even bewust in alle stilte naar je intuïtie.

Haal dan nu nog een aantal keer wat dieper adem, verschuif je aandacht rustig aan naar je fysieke lichaam en de plek waar je zit, neem nog even de tijd om de nieuwe inspiratie die je in deze intuïtieve visualisatie hebt opgedaan voor jezelf samen te vatten en open pas weer je ogen als jij eraan toe bent.

durf meer zelf geïnspireerd te leven!

Wat wil jij voor deze wereld betekenen? Als je toe bent aan meer verdieping en vervulling in je leven, is het essentieel om je bewuster te worden van wie je in wezen bent, waarom je hier bent gekomen en wat je werkelijk wenst te ervaren. Want je zult op een gegeven...

de kracht van intentie

Je zult al gauw meer stroming en gemak in je dagelijkse leven gaan ervaren als je wat vaker intentioneel een nieuwe innerlijke houding kiest aan te nemen. Herinner jezelf regelmatig gedurende de dag, om je aandacht eerst bewust naar binnen te keren voordat je met een...

in overgave aan je ware zelf

Open je via deze meditatie voor jouw zielsessentie om weer volledig in overeenstemming te komen met wie je werkelijk bent en wat er diep vanbinnen in je leeft en tot uitdrukking wil komen.Durf jij te kiezen voor jezelf?

meer helderheid scheppen

Gebruik deze visualisatie om aandacht te besteden aan een specifiek thema of gebied van je leven door er meer licht en bewustzijn in te brengen en een relevant advies van je innerlijke bron te ontvangen. Sluit je ogen, richt je aandacht op het ritme van je ademhaling,...

Wat wil je creëren?