zet een stap

Maak bewust een keuze om vooruit te gaan met het luisteren van deze visualisatie.

Sluit je ogen, kom helemaal tot rust en laat alles voor nu maar even los. Heb vertrouwen in jezelf. Haal nog een paar keer wat dieper adem, en blaas de laatste restjes spanning uit. Vraag je eens af:

welke stap wil ik nemen of welke vooruitgang wil ik ervaren?

En maak het concreet, door deze wens voor jezelf vanbinnen, helder te verwoorden.

Stel je dan nu een landschap voor met een prachtige brug, die symbool staat voor deze stap of vooruitgang.

Maar ga eerst eens na, wat je er tot nu toe nog van heeft weerhouden.

Wat past momenteel eigenlijk niet meer bij je en wil je liever loslaten? Haal diep adem, ontspan en besluit dat je dit achter je laat op je uitademing.

Betreed dan nu de brug en wandel rustig tot halverwege.

Sta hier even stil, en kijk terug naar het verleden. Denk eens aan een eerdere stap of keuze, die goed voor je heeft uitgewerkt. En besef weer wat het je uiteindelijk opleverde.

Draai je dan nu om, loop rustig verder en kijk vooruit. En realiseer je dat je met het vervolgen van dit pad een nieuwe richting in je leven bent ingeslagen.

Open je voor steeds meer indrukken van de toekomst die voor je ligt, en merk ook op hoe je enthousiasme begint te groeien nu je de brug bijna over bent, en in een nieuwe omgeving terecht bent gekomen.

Laat hier alles even goed op je gevoel inwerken, terwijl je ziet hoe je de komende periode, steeds meer zult genieten van nieuwe kansen, ontmoetingen en ervaringen.

Wees trots op jezelf voor het luisteren naar je intuïtie en het volgen van je hart. En durf te vertrouwen dat deze beslissing goed voor je zal uitpakken.

Haal nog een paar keer diep adem, open dan nu weer je ogen, en neem het gevoel van deze ervaring mee in de komende dagen.

durf meer zelf geïnspireerd te leven!

Wat wil jij voor deze wereld betekenen? Als je toe bent aan meer verdieping en vervulling in je leven, is het essentieel om je bewuster te worden van wie je in wezen bent, waarom je hier bent gekomen en wat je werkelijk wenst te ervaren. Want je zult op een gegeven...

de kracht van intentie

Je zult al gauw meer stroming en gemak in je dagelijkse leven gaan ervaren als je wat vaker intentioneel een nieuwe innerlijke houding kiest aan te nemen. Herinner jezelf regelmatig gedurende de dag, om je aandacht eerst bewust naar binnen te keren voordat je met een...

in overgave aan je ware zelf

Open je via deze meditatie voor jouw zielsessentie om weer volledig in overeenstemming te komen met wie je werkelijk bent en wat er diep vanbinnen in je leeft en tot uitdrukking wil komen.Durf jij te kiezen voor jezelf?

meer helderheid scheppen

Gebruik deze visualisatie om aandacht te besteden aan een specifiek thema of gebied van je leven door er meer licht en bewustzijn in te brengen en een relevant advies van je innerlijke bron te ontvangen. Sluit je ogen, richt je aandacht op het ritme van je ademhaling,...

Welke dromen wil je realiseren?