blijf je aandacht regelmatig weer naar binnen keren

Neem regelmatig gedurende de dag een moment om je aandacht weer bewust bij jezelf naar binnen te richten, om je gewaar te worden van hoe het met je is op fysiek, emotioneel en mentaal niveau.

Haal een paar keer wat dieper adem, ontspan jezelf, en merk op wat er momenteel door je heen speelt, wat opvalt of wellicht om aandacht vraagt.

En besluit daarna om alle energie die niet van jou is of voor nu niet meer relevant voelt, los te laten door het op je uitademing symbolisch uit te blazen, je weer zuiver te centreren in jezelf en af te stemmen op jouw eigen unieke gevoelstoon, balans en kracht.

Deze oefening draagt bij aan het vergroten van jouw energetisch gewaarzijn en aan het ontwikkelen van je intuïtie.

Na verloop van tijd zal deze focus vanzelfsprekend worden zodat je continu gewaar blijft van jouw innerlijke staat van zijn en veel verfijnder intuïtief doorhebt of aanvoelt wat bijdraagt aan jouw stroming en balans en wat juist niet ondersteunend voor je werkt.

durf meer zelf geïnspireerd te leven!

Wat wil jij voor deze wereld betekenen? Als je toe bent aan meer verdieping en vervulling in je leven, is het essentieel om je bewuster te worden van wie je in wezen bent, waarom je hier bent gekomen en wat je werkelijk wenst te ervaren. Want je zult op een gegeven...

de kracht van intentie

Je zult al gauw meer stroming en gemak in je dagelijkse leven gaan ervaren als je wat vaker intentioneel een nieuwe innerlijke houding kiest aan te nemen. Herinner jezelf regelmatig gedurende de dag, om je aandacht eerst bewust naar binnen te keren voordat je met een...

in overgave aan je ware zelf

Open je via deze meditatie voor jouw zielsessentie om weer volledig in overeenstemming te komen met wie je werkelijk bent en wat er diep vanbinnen in je leeft en tot uitdrukking wil komen.Durf jij te kiezen voor jezelf?

meer helderheid scheppen

Gebruik deze visualisatie om aandacht te besteden aan een specifiek thema of gebied van je leven door er meer licht en bewustzijn in te brengen en een relevant advies van je innerlijke bron te ontvangen. Sluit je ogen, richt je aandacht op het ritme van je ademhaling,...

Met welke intentie begin jij de dag?