durf te luisteren naar je hart

Je emoties zijn de meest directe communicatie vanuit jouw hogere zelf en een duidelijke indicatie van hoe je momenteel bent afgestemd.

Wanneer je jouw gevoel en huidige staat van zijn als prioriteit beschouwt en je aandacht regelmatig naar binnen keert om je hier gewaar van te zijn, zul je veel bewuster worden van welke innerlijke houding juist wel of niet bijdraagt aan in balans en harmonie zijn met wie je werkelijk bent.

Door te luisteren naar je hart, trouw te blijven aan jezelf en je interesses, intuïtie en inspiratie te volgen blijf je in verbinding met jouw innerlijke kracht en zul je jouw eigen unieke pad vinden via synchroniciteit en in steeds meer vreugde kunnen bewandelen.

Niemand begrijpt beter dan jijzelf wat voor jou het meest relevant of belangrijk is om aandacht te schenken, anderen kunnen nooit exact weten wat jij diep van binnen beleefd.

Dus laat je niet meer teveel van de wijs brengen door de projecties van anderen maar durf wat meer toewijding aan jezelf te tonen en te vertrouwen op de hogere intelligentie van je hart, want je wordt in alle opzichten vanuit je ruimere wezen overvloedig ondersteund om jouw ware levensdoel te vervullen en je mooiste dromen te realiseren.

durf meer zelf geïnspireerd te leven!

Wat wil jij voor deze wereld betekenen? Als je toe bent aan meer verdieping en vervulling in je leven, is het essentieel om je bewuster te worden van wie je in wezen bent, waarom je hier bent gekomen en wat je werkelijk wenst te ervaren. Want je zult op een gegeven...

de kracht van intentie

Je zult al gauw meer stroming en gemak in je dagelijkse leven gaan ervaren als je wat vaker intentioneel een nieuwe innerlijke houding kiest aan te nemen. Herinner jezelf regelmatig gedurende de dag, om je aandacht eerst bewust naar binnen te keren voordat je met een...

in overgave aan je ware zelf

Open je via deze meditatie voor jouw zielsessentie om weer volledig in overeenstemming te komen met wie je werkelijk bent en wat er diep vanbinnen in je leeft en tot uitdrukking wil komen.Durf jij te kiezen voor jezelf?

meer helderheid scheppen

Gebruik deze visualisatie om aandacht te besteden aan een specifiek thema of gebied van je leven door er meer licht en bewustzijn in te brengen en een relevant advies van je innerlijke bron te ontvangen. Sluit je ogen, richt je aandacht op het ritme van je ademhaling,...

Welke toekomstdromen
wil je bewuster kunnen manifesteren?