ervaar de vele vormen van overvloed in jouw dagelijkse leven

Wij dagen je uit de komende weken bewuster af te stemmen op overvloed, om je steeds meer te realiseren dat je altijd al op natuurlijke wijze in jouw bestaan en persoonlijke ontwikkeling wordt ondersteund.

Start met de intentie om vanaf nu in jouw persoonlijke werkelijkheid steeds duidelijker waar te nemen welke vormen van overvloed jij kan ervaren.

Soms ervaar je de synchroniciteit van precies de juiste informatie, middelen, kansen of contacten op het juiste moment zodat je weer een stap vooruit kunt gaan.

En wanneer je een keer onvoldoende geld hebt om iets te doen dat voor jou écht belangrijk is kun je iets ruilen, met jouw unieke talenten en kwaliteiten iets waardevols voor iemand anders betekenen of ontvang je misschien een geschenk.

Merk vooral op dat je regelmatig intuïtief nieuwe waardevolle ideeën krijgt aangereikt, of de inspiratie hebt om een keuze te maken en iets anders te gaan doen dat voor jou beter voelt.

Door dankbaar te zijn en waardering te voelen voor wat je al hebt mogen ervaren, blijf je voldoende geopend en ontvankelijk voor hoe mooi je leven zich kan en wil ontvouwen.

En beschouw jouw persoonlijke werkelijkheid bijvoorbeeld ook eens door de ogen van iemand die minder welvaart kent, om nog beter te realiseren hoe rijk je eigenlijk bent.

Noteer gaandeweg je belangrijkste inzichten en durf voortaan meer te vertrouwen op alle vormen van overvloed in jouw dagelijkse leven.

durf meer zelf geïnspireerd te leven!

Wat wil jij voor deze wereld betekenen? Als je toe bent aan meer verdieping en vervulling in je leven, is het essentieel om je bewuster te worden van wie je in wezen bent, waarom je hier bent gekomen en wat je werkelijk wenst te ervaren. Want je zult op een gegeven...

de kracht van intentie

Je zult al gauw meer stroming en gemak in je dagelijkse leven gaan ervaren als je wat vaker intentioneel een nieuwe innerlijke houding kiest aan te nemen. Herinner jezelf regelmatig gedurende de dag, om je aandacht eerst bewust naar binnen te keren voordat je met een...

in overgave aan je ware zelf

Open je via deze meditatie voor jouw zielsessentie om weer volledig in overeenstemming te komen met wie je werkelijk bent en wat er diep vanbinnen in je leeft en tot uitdrukking wil komen.Durf jij te kiezen voor jezelf?

meer helderheid scheppen

Gebruik deze visualisatie om aandacht te besteden aan een specifiek thema of gebied van je leven door er meer licht en bewustzijn in te brengen en een relevant advies van je innerlijke bron te ontvangen. Sluit je ogen, richt je aandacht op het ritme van je ademhaling,...

je bent jouw eigen gids

Ontdek via deze visualisatie hoe je jezelf door de tijd heen energetisch kunt ondersteunen en inspireren. Haal eerst een aantal keer bewust wat dieper adem en richt je aandacht weer helemaal in jezelf. Denk eens terug aan een uitdagende situatie van minimaal 1 of een...

Met welke intentie begin jij de dag?