koop een spiegel, en kijk god eens wat vaker in de ogen

Jouw persoonlijke, fysieke realiteit kun je beschouwen als een multidimensionale spiegel waarin je innerlijke houding, intentie en energetische uitstraling in vele opzichten aan je wordt gereflecteerd.

En net zoals je niet gaat wachten tot jouw spiegelbeeld vanzelf naar je glimlacht, maar eerst jij een andere gezichtsuitdrukking aan moet nemen, zul je ook zelf jouw gewenste staat van zijn moeten initiëren en redelijk consistent blijven volhouden om de bijbehorende energie in je dagelijkse leven weerspiegeld te krijgen in diverse omstandigheden, relaties, kansen en fysieke manifestaties.

Realiseer je dat je een creator, een kunstenaar, een schepper bent.

Wat wil jij verder ontdekken, verdiepen, ontwikkelen, verfijnen, benadrukken, verruimen of vanuit eigen inspiratie creëren?

Je bent volledig vrij om je hart te volgen, jouw eigen unieke pad te bewandelen en los te laten of te transformeren wat niet meer bij je past. Durf liever te geloven in wat jij wenst dat mogelijk is, steeds bewuster uit te stralen waar je magnetisch voor wilt zijn en je aandacht te blijven richten op wat het meest inspirerend voelt!

Jouw leven zal zich namelijk in perfecte synchroniciteit aan je blijven ontvouwen en via het universele principe van resonantie van energie, de zogenaamde ‘wet van aantrekkingskracht’ op natuurlijke wijze organiseren rondom je innerlijke houding.

Herinner jezelf aan deze focus als je de volgende keer in een spiegel kijkt om je ware grootsheid eens in je eigen ogen te kunnen zien.

durf meer zelf geïnspireerd te leven!

Wat wil jij voor deze wereld betekenen? Als je toe bent aan meer verdieping en vervulling in je leven, is het essentieel om je bewuster te worden van wie je in wezen bent, waarom je hier bent gekomen en wat je werkelijk wenst te ervaren. Want je zult op een gegeven...

de kracht van intentie

Je zult al gauw meer stroming en gemak in je dagelijkse leven gaan ervaren als je wat vaker intentioneel een nieuwe innerlijke houding kiest aan te nemen. Herinner jezelf regelmatig gedurende de dag, om je aandacht eerst bewust naar binnen te keren voordat je met een...

in overgave aan je ware zelf

Open je via deze meditatie voor jouw zielsessentie om weer volledig in overeenstemming te komen met wie je werkelijk bent en wat er diep vanbinnen in je leeft en tot uitdrukking wil komen.Durf jij te kiezen voor jezelf?

meer helderheid scheppen

Gebruik deze visualisatie om aandacht te besteden aan een specifiek thema of gebied van je leven door er meer licht en bewustzijn in te brengen en een relevant advies van je innerlijke bron te ontvangen. Sluit je ogen, richt je aandacht op het ritme van je ademhaling,...

Wie ben je werkelijk en wat wil jij tot uitdrukking brengen in je leven, jouw kunst?